maanantai 7. huhtikuuta 2014

Pitkästä aikaa; hetkiä alkuvuodesta

KURTISAANIVALSSI 7.2.2014
Burleskia, live-musiikkia ja -runoutta

Esiinnyin Turussa esityksellä When I Lost My Mind, joka oli nykytanssivaikutteinen burleskiesitys sekoavasta kotirouvasta, joka esimerkiksi repii sukkahousunsa ja irtoripsensä, ja heittää ne yleisöön. Esitysten jälkeen, myöhään yöllä, sain kanssaesiintyjiltäni kutsun liittyä Oxy-Moron Variety - burleskiryhmittymään. Yksi unelma lisää toteutettuna siis!
HELSINKI BURLESQUE FESTIVAL 1.3.2014

Olimme Oxy-Moron Varietyn Tara von Turmion, Mirriam Burmillah sekä kumppanini kanssa katsastamassa lauantain ohjelman. Paljon kauniita miehiä ja naisia, paljetteja ja glitteriä kaikkialla!
Lyhykäisesti; rakastan Cherry Typhoonia. Sain myös tanssia esitysten jälkeen hänen kanssaan ja kaulassani ollut käärme pääsi puremaan häntä. Equador the Wizard teki meille taikatemppujaan vielä esitysten jälkeen, ja saimme ryhmähalinkin.MAYA

Pikkuinen kiukkupalleromme sairastui, ja veimme hänet Somerolle eksoottisiin eläimiin erikoistuneelle lääkärille, ja ihotulehdus ja korvan takana ollut patti hoidettiin kunnon puhdistuksella ja antibiootein.
OIKEUTTA ELÄIMILLE

Aloitimme uudestaan Lahden OE:n paikallisjärjestön toiminnan, ja olemme jo järjestäneet luentotilaisuuden Eveliina Lundqvistin kirjan Salainen päiväkirja eläintiloilta tiimoilta, jossa itse kirjailija tuli kertomaan kirjasta ja arjesta tehotuotantoeläintiloilta.
SYNTYMÄPÄIVÄ 30.3 (JUHLAT 29.3)

Rakkaita ihmisiä, Viivin leipomia herkkuja, hiukan alkoholia ja hyvä tunnelma. (Ja ihania lahjojakin! Kuten kuvissa näkyvä tamburiini ja pian oman postauksen saava Pullip-nukke)Rakkaudella
Gabriell / Ruby Sapphire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti