maanantai 7. huhtikuuta 2014

Maa-artisokkia, mehujäätä ja balettia

MAA-ARTISOKKIA saimme ystävältämme, ja niistä saa mitä mainiointa sosekeittoa! ¨
Kuori, pilko, laita kattilaan.
Keitä vedessä pehmeiksi, lisää soija- tai kaurakermaa, ehkä kasvimaitoakin.
Lisää valkosipulia ja mustapippuria ja soseuta!





BALETTIESITYS VAAHTERASALILLA 5.4.14
Kaksi esitystä ja tahdoin heti takaisin lavalle.





LAUANTAINA eksyimme satamaan ja metsään, ja kylmästä tuulesta huolimatta söin kevään ensimmäisen mehujään!




SUNNUNTAINA ostimme kaksi lipastoa ja juhlimme isän luona syntymäpäivääni. Sitä ennen kävimme Lahden Setan porukan kanssa tekemässä vegaanista ruokaa.



TÄNÄÄN olen väsynyt.





Rakkaudella
Gabriell / Ruby Sapphire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti