lauantai 11. tammikuuta 2014

Uusin.

Uuden vuoden lupauksestani olen pitänyt kiinni; suuri ostolakko, jonka ulkopuolella on vain tärkeimmät ostokset ja burleskiin liittyvät. Puolitoista viikkoa tällä ei ole tuntunut oikein miltään, ei ole halua tuhlata ja tilin saldo tuntuu hyvältä. Tulevaan burleskiesitykseen olen varautunut. Vielä pitää hankkia toinen paketti sukkahousuja.

Televisiosta samaan aikaan tätä kirjoittaessa tulee La Danse - Pariisin oopperan seurassa, ja hiukan ehkä kateellisena katson niitä sulavaliikkeisiä, lähes täydellisiä tanssijoita. Koitan ahkerasti treenata kärjillä tanssimista, ihmeellisen ylitaipuisat nilkkani eivät vain asiasta tykkää. Tällä viikolla alkoi arki, tanssitunnit ja bänditreenit jatkuivat, ja kaikkia niitä olikin ollut ikävä. Viikko alkoi tiistaina bänditreeneillä, joissa toinen mikin johto sanoi itsensä irti ja jatkui saman päivän iltana nykytanssilla, joka muuttuikin sirkustunniksi. Keskiviikkona nykytanssia Erikan johdolla, voi kuinka olinkaan kaivannut Erikan tapaa opettaa. Baletti jatkui samana iltana, oi! Uudet balettisukkahousut eivät olisi pahitteeksi, nykyisissä on kolme päänmenevää aukkoa.

Burleskiesitykseen on aikaa nyt kuukausi, mutta materiaalia on hyvin kasassa, joten en tunne vielä minkäänlaista paniikkia siitä. Keikka on 7.2., Turussa. Asu valmistuu hyvää mallia, lattialla odottavat hiomattomat tasselit. Kultaa, glitteriä, kaikkea kimaltavaa. Toisaalta harmaata ja tylsää. Koreografiassani sekoan lopulta, muuten pidän vielä salaisuuteni.







Loppuun kaksi kuvaa Marlasta, tyttönen alkaa hahmona valmistua vihdoin. On tulossa mekkoa, silmaa ja villapaitaa. Ja lisään vielä, että olen kovin onnellinen ystävistäni juuri nyt, kun pääni on mitä on. Kiitos teille.


Rakkaudella
Gabriell / Ruby Sapphire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti