keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Teatteriprokkis ja kesän alku

Sivuvaikutukset ovat ohi, esiinnyimme lähes täydelle salille kolmesti kaupunginteatterilla; 5.6, 6.6 ja 8.6. Mahtava kokemus, tosin kovin rankka... Kanssanäyttelijät olivat myös mahtavia, ja opin varsinkin ammattilaisnäyttelijöiltä Ritvalta ja Lumikilta paljon. Ritvan opettama tissitemppu oli hienoutta.





Yksi maininnanarvoinen asia tässä alkukesästä oli toki Helsingin reissu tyttöporukalla. Ryhmämme kutistui kolmeen kuuden sijasta, mutta hauskaa oli. Eksyimme hiukan etsiessämme tietä potkulautakauppaan, mutta onnellisesti kävi. Muita paikkoja olivat esim. Helunashop, Morticia, Vegemesta ja Niia´s cupcake. Kaksi viimeisintä olivat makunystyröille jotain niin hienoa. Niia´s cupcake oli harmillisesti melkein tyhjäksi syöty, mutta saimme Viivin kanssa omat. Ruohonjuuresta tarttui eväitä loppumatkalle, tosin minuun ei iskenyt nuo kookosvesijuomat. Mutta vegaaninakit olivat herkkua!





Muuten kesänalku on mennyt vegaaneillen, varsinkin avokadoa ja onnellisesti kaupungin Punnitse ja Säästä -liikkeeseen takaisin tulleita vegaanimakkaroita syöden. Myös vegaanipitsoja on tullut taiteiltua mukavasti.




Tänään päivä on mennyt taiteillen, huomenna häämöttää piknik ja potkulautailu!



Rakkaudella
Gabriell / Ruby Sapphire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti