torstai 16. toukokuuta 2013

Kohti kesää!

Kesää odotan niin paljon. Kaamosväsymysmasennus vähenee pikkuhiljaa ja olen hereillä. Lupauksissa ja unelmissa metsissä samoilua, öisiä retkiä kaupungin valoihin, piknikkejä puistoihin kera tovereiden. Rakkautta!

Tänään viimmeiset kaksi belettituntia. Vähän haikeaa. Ensi viikolla, maanantaina, taiteillaan Sibeliustalolla nykytanssin puolella. Ja alkaa viimeisten tuntien viikko. Tiistai ja keskiviikko sisältävät vielä tunnit, haikeaa sekin, muuta torstaina on kurssi, josta lähempänä lisää! En pääse sen takia viimeiselle tunnille balettiin siksi, mutta olen täpinöissäni uusista tekniikoista!


Toissa päivänä aloitimme hiustenvaalennusoperaation. Tänään se jatkuu ja päänahka itkeehuutaa. Toivottavasti tilaamani itse väri tulee... Tästä kuvia viikonlopun aikana.


Kun teatterioperaatio on ohi, päästään bändin kanssa paneutumaa omiin biiseihin, joita on kymmenen kappaleen verran! Lisäksi kuparin reissusta kirjoitellaa viikonloppuna.


Maailma on sun
Minun ikuinen kesäbiisi. Paljon muistoja liittyy tähän; varsinkin hankala itsenäistyminen. Mutta minä selvisin.


Vielä vähän viiveellä kuva Helsinki Burlesque festareilta. Kuvassa lisäkseni Katja Fält.




Piknik lähestyy, odotan sitä niin. Kesän ensimmäinen kunnon piknik! Bänditreenit ensin, sitten nurmikolle makoilemaan. Kesäntuntu.


Kohti kesää!
Rakkaudella
Gabriell / Ruby Sapphire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti