sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Taidelauantai

Taidelauantai Lahdessa.
Päivän istuimme Vesijärvenkatu 15:ssa myyjäisissä. Omalta pöydältäni löytyi koruja monessa muodossa ja hiuksiin laitettavia pikkuhattuja ja hiuskoruja sekä lp-levykulhoja. Myynti sujui ja sain nukkesäästölle hyvän pohjan.



Samassa osoitteessa on taidenäyttely "Anna mielesi näkyä", johon myös osallistun kahdella työllä. Aiheena mielenterveys ja kuntoutuminen. Olin otettu, että jo ensimmäisenä näyttelypäivänä toisesta työstäni oltiin kiinnostuneita. Teimme kaupat yhden naisen kanssa, jota työ puhutteli. Oli ihana saada niin paljon hyvää palautetta ja työ myytyä. Mutta jos liikut Lahdessa, suosittelen kyseistä taidenäyttelyä.

Taidelauantai jatkui osaltamme, A:n liityttyä minun ja kihlattuni seuraan, torin kautta entiselle Taidepanimolle, jossa oli jokin tapahtuma päivään liittyen.
Ja minä rakastin Taidepanimoa silloin joskus, ja sitä pientä kahvilaa, jossa sai vegaanisia jättiläismäisiä suklaakeksejä ja halpaa kahvia, joka maistui hyvältä mustanakin. Samoissa tiloissa oli nyt nostalgista kävellä, ihastella nykytaidetta ja minä säikyin liikkuvaa sateenvarjoa, kuinkas muutenkaan.

Taiteesta siirryimme kaupan kautta meille, pelasimme monopolia ja skip-boa kolmistaan, ja voitin monopolin kirkkaasti.

Mukava taidelauantai.

Ja Ruosteelta loppuun tervehdys.

Rakkaudella
Gabriell / Ruby Sapphire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti