maanantai 7. heinäkuuta 2014

PICTURES OF

Pitkä aika ilman uutta tekstiä, joten kokoan kuvien avulla maailmaa ja mitä kaikkea onkaan tapahtunut!


Vapun vietimme Tuulispäässä vapaaehtoisina. Paljon ihania vegaaneja, ihania eläimiä ja ihanaa ruokaa. Osku-possu on hurmuri, ja menetin sydämeni muillekin.Tanssiopiston toiminta loppui kesäksi, mutta se ei lopettanut treenaamistani. Sain nykytanssipohjaisen burleskiesityksen, "Ellan", valmiiksi, ja sen ensiesitys oli Vegaaniliiton Vegan Love Fest -bileissä. Yleisö oli mitä mainioin ja sain palkaksi hyvää vegaanista ruokaa ja Elän ilman munaa -pikkuhousut. Seuraavana päivänä oli vegaanipiknik, jonka siirsimme sateen vuoksi sisälle. Vallan mainiota menoa!

Viimeiset treenit.


Ennen esitystä, sen aikana ja jälkeen!Kesäkuun Se Suuri Ostos oli quad-luistimet. Ostin upeuteni, silmäteräni, käytettyinä tuona samaisena vegaaniviikonloppuna. Pikkuhiljaa pysyn jo pystyssäkin, ja hauskaa on!Juhannuksen vietimme ystävien seurassa, jälleen vegaanisen ruuan ääressä.Viime lauantaina oli jälleen Lahdessa Roller Derby matsi, jossa Lahden kahta tiimiä vastaan oli Irlannin Limerick Roller Girls ja Islannin Ragnarök. Lahden kummatkin tiimit voittivat, ja tämä tyttö oli täpinöissään yleisössä!

Muikea ilme, koska Roller Derby.Tämän viikon lauantaina suuntaan kohti Tamperetta! YO-talolla on The Devil´s Auction - Burlesque Open Stage -tapahtuma, jossa olen toisena pick-uppina! Tämä on ensimmäinen pick-up -keikkani, ennen olen ollut itse esiintyjänä. Onnellisesti sain kuin sainkin yöpaikan, ja seuraavana päivänä jatkan matkaani kohti Seinäjokea!
Rakkaudella
Gabriell / Ruby Sapphire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti