sunnuntai 18. joulukuuta 2011

ENSIMMÄINEN MERKINTÄ

Blogin perustaminen on ollut vireillä tässä pian puoli vuotta. Suhteellisen jännittäviäkin asioita on tapahtunut, mutta en ole vain saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään. Jos nyt sitten!

...


Viime viikonloppu oli rakkautta! Burleskia, burleskia, burleskia! Newcomer´s night ravintolalaiva Wäiskissä, ja oma ensiesiintyminen! Upea päivä, vaikkakin pitkä, mutta nautin joka sekunnista! Ei edes kamala sää saanut tunnelmaa latistumaan. Ensimmästen joukossa läpimeno, toiseksi viimeisenä esiinnyin. Kello lähemmäs keskiyötä, kun viimein pääsin lavalle. Olin hullu taiteilija, maalauspensseleitä päässäkin, Mona Lisa mukanani. Glitteriä siellä täällä, yhä voi löytää hiukkasia iholtani. Ne eivät lähde pois, eikä se haittaa. Arjesta tulee hauskempi kun vähän kimaltelee.

Tutustuin uusiin ihmisiin, ja mikä yhteishenki! Tasseliteipit kiersivät pöytää, jos joltakulta puuttui, samoin hiuslakkakin.
Rakastuin tuohon lavantakaiseen burleskin maailmaan ja tietenkin niihin hetkiin lavalla, ja oi mikä yleisö! Nyt tiedän löytäneeni sen oman juttuni.





Rakkaudella
Gabriell eli Ruby Sapphire

2 kommenttia:

  1. Gabriel <3

    Oi miten ihana ensinnäkin kuulla susta! Ja mä niin alan seuraamaan sua. Ihana sinä. Pus.

    -Katariina/Harakilove

    VastaaPoista